Cosmetische tandheelkunde in Utrecht

Bij uw tandarts in Utrecht en omgeving, kunt u tevens terecht voor cosmetische tandheelkunde. Cosmetische tandheelkunde is het verfraaien van het gebit van de patiënt. Als uw vullingen door de jaren heen lelijk zijn geworden of als uw tanden zijn verkleurd helpen we u graag om dit weer mooi te maken.

Ook zien onze tandartsen patiënten die jaren geen tandartspraktijk van binnen hebben gezien. Dan werken we desgewenst niet alleen aan de gezondheid van het gebit, maar ook aan de verfraaiing hiervan door middel van een gehele of gedeeltelijke gebitsrenovatie. Tanden met vreemde kleuren of vormen: dit kunnen wij in Utrecht allemaal voor u aanpakken. Zo krijgt u weer die stralende glimlach!

Mogelijkheden binnen de cosmetische tandheelkunde

In onze praktijk in Utrecht bieden wij diverse behandelingen aan op het gebied van de cosmetische tandheelkunde. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor porseleinen kronen, het dichtmaken van spleetjes of het veranderen van de kleur en de vorm van uw tanden of kiezen. Binnen de cosmetische tandheelkunde maken wij gebruik van de modernste materialen en technieken, zodat we uw gebit zo mooi mogelijk kunnen maken. Woont u in Utrecht of in de omgeving van Utrecht en wilt u meer weten over de mogelijkheden van cosmetische tandheelkunde voor u? Of wilt u direct een afspraak maken met onze praktijk in Utrecht? Bel dan vandaag nog.