Tandheelkunde in Utrecht

Op het gebied van tandheelkunde is uw tandarts in Utrecht, de specialist. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel preventieve als restauratieve tandheelkunde. Door middel van preventieve tandheelkunde wordt het gebit op een reguliere basis onderhouden en worden eventuele gebitsproblemen in een vroeg stadium opgespoord, voordat deze pijnklachten of andere ongemakken kunnen veroorzaken. Mocht u toch problemen hebben met uw tanden of kiezen, dan is restauratieve tandheelkunde aan de orde. Onze deskundige tandartsen in Utrecht doen er alles aan om er door middel van onder andere vullingen, kronen en bruggen voor te zorgen dat u zo lang mogelijk uw originele gebit kunt behouden. Dankzij de moderne tandheelkunde zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Tandheelkunde en behandelingen

Onder tandheelkunde vallen diverse behandelingen, die wij in de regio Utrecht voor u kunnen uitvoeren. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor een halfjaarlijkse preventieve controle en voor plakbeheersing, maar ook voor het uitvoeren van zenuwbehandelingen en wortelkanaalbehandelingen, het plaatsen van bruggen en kronen en het verfraaien van uw gebit door middel van facings, implantaten of gebitsrenovatie.

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit onze behandelingen. Ook kunt u in Utrecht bij onze praktijk terecht voor speciale tandheelkunde, bijvoorbeeld voor zeer jonge kinderen, en bieden wij u bijzondere begeleiding als u angst heeft voor de tandarts. Voor tandheelkunde van uitstekende kwaliteit bent u in Utrecht en in de omgeving van Utrecht bij onze tandartspraktijk aan het juiste adres. Heeft u gebitsklachten? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.